top of page
  • Facebook
  • Instagram

Ik ben Wendy, moeder van 2 heerlijke jongens en samen met mijn grote liefde Gijs  woon ik in Zuid-Scharwoude. Niet heel erg ver van mijn 'roots' vandaan. Het gevoel van 'anders' zijn was al in mijn beginjaren duidelijk. Heel gevoelig voor sferen, maar zeer zeker ook voor fysieke dingen.

 

Ik wist toen nog niet wat het was, maar tijdens mijn puberteit veranderde mijn gedachten hierover. De eerste beelden van energieën kwamen naar boven en samen met mijn gevoeligheid maakte mij dit erg onzeker. Ik zag de wereld altijd anders dan iedereen, maar kon evengoed wel aardig mijzelf handhaven in de "aardse wereld". Zo creëerde ik een "Aardse Wendy" en "Zwevende Wendy". En deze twee voedde ik door de jaren heen apart. Met af en toe een flow van het zweverige (dan gebeurde er weer een heel aantal bijzondere dingen achter elkaar dat mijn aardse bestaan weer even aan het wankelen sloeg), om vervolgens weer te landen in het aardse (tegenslag, migraine, hernia etc etc.)

Toen de jongens wat ouder waren en lekker naar school gingen kwam er voor mij ruimte om een studie te gaan doen. Ik wilde ontzettend graag meer weten over het spirituele en was ook nieuwsgierig naar mijn eigen potentie hierin. Ik koos voor een opleiding Trance Healing Medium Therapeut omdat dit een opleiding is waarbij je geleerd wordt te werken met energie in de diepste lagen. Behalve van het ontwikkelen van mijn eigen kracht hierin ben ik ook heel erg dankbaar voor het inzicht dat ik heb gekregen in de energetische wereld. Onze wereld. 

De inzichten die ik heb gekregen vanuit deze opleiding hebben mij zoveel gebracht dat ik heb besloten om dit andere mensen ook te laten ervaren. Ik vind het heerlijk om behandelingen of consulten te geven waar mensen echt van nagenieten, maar nog meer wil ik anderen leren (en laten begrijpen) hoe ze hun eigen energie kunnen omarmen. Hoewel elke sessie echt weer heel anders verloopt is er toch altijd wel een rode draad welke bepalend is voor mij. Dit is namelijk de vraag; hoe is het voor jou? Mijn enige doel is om jou je eigen energie te laten ervaren, voelen en hopelijk zelfs inzichten te verkrijgen waarmee je verder kunt. Ik zal net zo lang uitleggen (of je laten ervaren) totdat je het begrijpt, totdat je thuiskomt en denkt; dit was een stap voor mij en ik kan verder.... Dan is een sessie voor mij een goede sessie. 

Ik werk ook samen met mijn fantastische paarden, ze zijn de beste collega's die ik ooit heb gehad en de diversiteit van sessies, behandelingen en het werken met de paarden zorgt ervoor dat ik een binnen mijn praktijk een unieke combinatie kan geven. Ontspannning, bewustwording en spiritualiteit en dat in samenwerking met paarden; hoe bijzonder is dat? 

Ik vervul mijn eigen dromen en wil jou ook graag bijstaan op je pad naar geluk en balans. Op mijn website kun je lezen wat ik voor je kan betekenen, maar als je behoefte hebt om even een praatje te maken, uitleg te krijgen of de praktijk en paarden te zien stuur dan gerust een berichtje. Je bent welkom!  

Ha, wat leuk, daar ben je! Welkom en ik hoop dat ik je mag ontmoeten binnenkort ;). Op deze pagina wil ik wat over mijzelf vertellen. Wie ik ben en wat ervoor het gezorgd dat ik momenteel deze website aan het schrijven ben. Lees je mee? 

Even voorstellen..

Even het hoofd leegmaken door een geweldige ontspannende techniek.
Op ons hoofd bevinden zich 32 punten die in verbinding staan met onze energiebanen. Ze staan voor verschillende levensgebieden die erg belangrijk zijn; geld, controle, vreugde & verdriet, lichaam & seksualiteit. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

 

De grondlegger van Access Bars techniek ontdekte dat door middel van een lichte aanraking de energiebanen weer kunnen gaan stromen en het lichaam in staat wordt gesteld om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte, wat ook direct voelbaar is! Na een behandeling ben je ontspannen en veel mensen merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Tijdens de behandeling van 1 uur lig je (geheel gekleed) op de (massage)tafel en ik zal de 32 punten gaan activeren door een lichte aanraking. We kunnen tijdens dit uur praten met elkaar, maar je kunt ook zomaar lekker wegdromen in ontspanning. 

bottom of page