top of page
  • Facebook
  • Instagram

Wat leuk dat je even op deze pagina komt kijken! Want tijdens het schrijven van deze pagina besef ik mij dat hier toch de eerste kennismaking plaatsvindt. Hier maak je je eerste indruk van mij. Dus ik ga mijn best doen, voor jou, om in een beknopte versie toch een indruk te geven van mijzelf.

Mijn naam is Wendy en ik ben (bijna..) 40 jaar ook ben ik moeder van twee heerlijke jongens, getrouwd met de liefde van mijn leven en woon in Zuid-Scharwoude met al onze dieren. 

Geboren als heel erg hooggevoelig meisje heb ik een pad doorlopen waarin ik moest ontdekken dat dit juist een kracht is, in plaats van ongemak. Dankbaar voor de vele ingevingen en de ontelbare (voor mij) niet verklaarbare gebeurtenissen, want dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Mijn weg is er niet 1 van burn-out of ander leed van waar ik vandaan kom, maar juist uit de gevoelige wereld. Mijn innerlijke belevingswereld (net zoals die van kinderen) is zo intens dat ik lange tijd alleen vanuit hier kon communiceren. Ik begreep soms niet dat mensen incongruent konden zijn, wat mij soms bracht in lastige situaties. Ik moest leren communiceren vanuit het hoofd. 

Toen ik besloot om mijn intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen, of te ontdekken wat het nu precies is, kwam ik erachter dat hier niet mijn antwoord lag op het omgaan met andere mensen. Spiritualiteit was wel een soort van thuiskomen, een wereld die ik allang al begreep en ik heb alles kunnen ontwikkelen wat ik in mij heb. (handlezen, mediumschap, reiki, reading, healing, geboortereis, kindsdelen en mediamieke familieopstellingen). Maar.... toen moest ik nog wat met het feit dat ik het niet kan uiten, niet kan uitleggen. 

En daar was Educatief Centrum Keulseweg. Het leren coachen met paarden in de hoofdrol gaf mij precies het missende element; jou laten ervaren hoe je tot bewustwording en inzicht kan komen. Paarden zijn daar meesters in en samen in een sessie vormen we een driehoek. Afstand nemen en het proces bij jou laten zijn de twee moeilijkste taken voor een coach, maar ik heb mogen ervaren hoe belangrijk dit is. Het kunnen dragen van het 'niet weten' (I don't know, let's find out... "Keulseweg") biedt juist de mogelijkheid tot openen en objectief zijn. 

En "waarom wil je kindercoach worden", over die vraag moest ik echt even nadenken. Normaal gesproken heb ik altijd vrij snel een antwoord klaar, maar deze vraag zette mij aan het denken. Ik kon moeilijk het antwoord vinden en merkte zelf een beetje storing. En toen kwam het gekscherende zinnetje wat ik vaak uitspreek "je kunt niet worden wat je al bent" en zag ik mijn antwoord. Ik BEN al een kindercoach, dus hoe kan ik anders dan ervoor zorgen dat ik mijn gereedschapskistje vul met een diploma en vele tools en ontzettende leuke paarden om mee te werken om juist datgene te gaan doen wat ik ben. 

Welkom! 

I Am

En ik stel je voor aan de beste collega's die er zijn.....
WENDY 11 WEB.jpg

Harvey

Een 7 jarige ruin, Tinker met twee verschillende ogen. Net zoals alle paarden zich moeten aanpassen bij de kudde (en op het moment dat wij samen in een bak staan vormen we ook een mini-kudde voor een paard) heeft Harvey dit vermogen tot superkracht gemaakt. De meest subtiele waarnemingen of gevoelens van de ander (persoon of dier) worden door hem waargenomen. Zijn ongelooflijk vriendelijke karakter en grote 'will to please' maken van hem een heel bijzonder collega tijdens de paarden coachsessies. Het grootste compliment die hij kreeg van een coachee was "Harvey omschrijven? Ehh..... hij hoeft er alleen maar te zijn". 

Rozaly

Een hele lieve, zeer geduldige shetlander van 20 jaar. Ze heeft het allemaal al wel gezien en meegemaakt. Haar eenvoud, haar rust heeft in meerdere sessies bij mensen al flink doorgewerkt op hun eigen denkpatroon. Vertraging, relaxation, en neem maar even de tijd is wat Rozaly zonder woorden komt brengen. 

WENDY 9 WEB.jpg
IMG-20220930-WA0011.jpg

Major

Een 19 jarige arabisch volbloed ruin die de wijsheid komt brengen die je nodig hebt. Major is niets van wat je denkt dat hij moet zijn en daar zit nu net zijn kracht. "Dat wat jij denkt over mij, dat ben ik niet, dat ben jij" (keulseweg uitspraak). Laat je verbazen en ontmoet daarin jezelf. Wat vindt jij van Major en wat vindt je van jezelf? Major kan enorm goed samenwerken en soms ook niet. Hij is fantastisch in zijn spiegelend vermogen en door zijn leeftijd en rust is hij in staat om te zeggen; 'dat ging niet zoals je wilde he? probeer het nog eens...'

WENDY 6 WEB.jpg

Opleidingen & cursussen

Sociaal Juridische Dienstverlening - MEAO

Middle management A - NCOI opleidingen

Elementaire Belastingkunde - NCOI opleidingen

Instructeur paardrijden - NHB Deurne & FNRS

Instructeur paardrijden gehandicapten - FPG

Praktijkopleider - ROC

Intuïtieve ontwikkeling - Spirituele & Intuïtieve Academie

Trance Healing Medium Therapeut - Spirituele & Intuitieve Academie

Orthomoleculair therapeut/natuurvoedings adviseur - Civas opleidingen

Edelsteentherapeut - Civas opleidingen

Zelfvertrouwen voor kinderen - Civas opleidingen

Equine Assisted Coach Level 1 - Keulseweg Foundation

Equine Assisted Kindercoach Level 2 - Keulseweg Foundation (in opleiding)

bottom of page