top of page

De coachlocatie (en dus ook de woning van de paarden) is gelegen op een 'oude' boerderij waar vroeger koeien werden gehouden. Al jarenlang is het een zelf-doe-stal voor paarden met heel veel weiland. Mijn paarden staan in de winter in een paddock met schuilstal en ze gaan 8 maanden per jaar 24/7 op het land. De mooie plek die ik heb uitgekozen om te coachen is precies tussen een uitlaatgebied van honden en een groot stuk weiland. Aan de rand van het Geestmerambacht is de ervaring van rust en ruimte aanzienlijk! 

Praktische informatie

Image by Gunnar Bjarki
Image by Idris R
Image by Werner Sevenster

Deze locatie is ook te huur! 

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

De investering

De coachsessie verlopen via een spiraaltraject waarbij je bij elke sessie meer inzicht en diepte ervaart. Alleen als jij er klaar voor bent zet je de volgende stap. Dit hoeft uiteraard niet. Jij bepaald! 

De investering van elke sessie groeit ook met je mee. De sessie duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur. 

Ontspanning

met paarden 

Voor volwassenen

€ 25,-

Ca. 60 min 

Ontprikkeling

met paarden 

Voor kinderen

€ 25,-

Ca. 60 min 

Individuele coachsessie 

Voor volwassenen

€ 85,

Ca. 90 min

Individuele coachsessie 

Voor kinderen

€ 75,-

Ca. 60 min

Traject

3 coachsessies

Voor volwassenen

€ 199,-

Ca. 60 min 

Kindercoach-

traject 3 sessies

Voor kinderen

€ 175,-

Ca. 60 min 

Traject 

5 coachsessies

Voor volwassenen

€ 350,-

Ca. 90 min

Kindercoach-

traject 5 sessies

Voor kinderen

€ 299,-

Ca. 60 min

Erkenningen en verzekering

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

De Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) heeft de Keulseweg als enige opleider geaccrediteerd voor ECA coaching. 

Het KREAC is een kwaliteitsregister voor equine assisted coaches en therapeuten

Het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) is een beroepsvereniging voor allerlei complementair geschoolde therapeuten en coaches. En heeft ook een WgKKZ commissie. 

Equinerisk is de verzekeraar voor zowel beroeps- als berdrijfsaansprakelijkheid voor de coachsessies alswel paardrij instructielessen en enige andere activteit die ik uitvoer waarbij mensen op de paarden zitten. 

Image by Ryan Franco
Image by Rizky Subagja
Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

Klachten & privacy

Ik neem mijn werk als coach en ook de daarbij behorende beroepscode heel serieus. Evengoed kan het gebeuren dat er een klacht ontstaat na een sessie of contact met mij. Ik heb mij aangesloten bij het Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), deze partij zal je klacht in ontvangst nemen en behandelen. ALs je op de onderstaande link klikt kom je op de betreffende pagina van het GAT. 

Ik werk met een clientdossier, daarbij noteer ik wat er gebeurt tijdens de sessie en het verloop ervan. Hiertoe ben ik verplicht volgens de beroepsvereniging en ook voor de erkenning van het NOBCO. Omdat ik met privacy gevoelige gegevens werk heb ik daarom een privacyverklaring die je kunt doorlezen. Je bent en blijft altijd eigenaar over het dossier en kunt het dossier ten alle tijde inzien of mij vragen om het te verwijderen. En uiteraard werk ik volgens mij eigen algemene voorwaarden.  

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

 Samenwerkingen

Ben jij een zorgproffesional en zie jij de waarde van inzet van paarden bij je behandelingen? Dan zou ik heel graag willen samenwerken. Ik bied hierbij mijn locatie en paarden aan en naar gelang je wens kan ik ook begeleiden of we gaan echt samenwerken in behandelingen. Mijn aandeel zit ten alle tijde in het waarborgen van veiligheid van mens en dier en verder kunnen we het afstemmen zoals we willen. 

Image by Shane Rounce
bottom of page