Over mij

Als rode draad in mijn leven komt steeds het opzetten van projecten terug. Met veel energie en enthousiasme heb ik meerdere malen projecten opgezet, begeleid en tot een positief einde gebracht. Tijdens deze verschillende projecten passeren allerlei belangrijke taken de revue. Door de jaren heen heb ik dan ook veel uiteenlopende administratieve taken uitgevoerd en met succes. 

 

Als eerste is er een idee, dan komt er een plan en daarna de uitvoering en veelal in mijn geval de overdracht naar de persoon die het verder zal oppakken. Elke fase van een project is een uitdaging, maar het leiden van het begin tot het einde (of overdracht) is wel mijn passie. En natuurlijk hoeven dit geen hele grote projecten te zijn, juist ook de kleine maar zeer belangrijke projecten zijn degene die het werk de moeite waard maken. 

 

Met DABEAU wil ik mij richten op de zelfstandigen / middelgrote bedrijven die een flinke groei in hun bedrijf ervaren waardoor administratieve processen wel belangrijk worden, maar er nog niet voldoende financiële reserves zijn om het uit te besteden. Op vriendschappelijke basis heb ik meermalen ZZP-ers geholpen en nu neem ik de stap om mijn klantenkring uit te breiden naar bijvoorbeeld u.