top of page
  • Facebook
  • Instagram

MEDIUMSCHAP

De diepere inzichten vanuit de bron

Ben je benieuwd naar dat wat diep van binnen jouw aanstuurt. Je kern, je bron dat niets liever wil dan contact en verbinding met jou? Of wil je juist contact maken met de energie van anderen? Je kinderen, dierbaren of overleden personen? Je kunt ook contact maken met de energie van dieren; degenen die overleden zijn of nog leven. Welke boodschap je ook mag ontvangen, ze zal altijd krachtig, verhelderend en bijzonder zijn. Een inzicht dat je verder kunt helpen en emoties die los gelaten mogen worden. 

Wat nou als ik je zeg dat ALLES bestaat uit energie, alles wat we zien ervaren en ook dat wat we niet zien. (niet heel zweverig, lees maar eens over kwantumtheorie). De energie blijft altijd bestaan, hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld mogelijk om contact te maken met de energie van voorgaande levens. Een medium kan zich afstemmen op de energie en doorgeven wat er opkomt. 

Maar, hoe maken we nu met de juiste energie contact? En dit is wat jij aanstuurt (of jouw energie) bewust of onbewust. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je een afstemming met een overleden persoon wenst, maar je diepste binnenste liever eerst contact maakt met je gids of een ander persoon, of jezelf. Uiteraard kunnen we met intentie (we denken allebei heel krachtig aan datgene waar je contact mee wil maken) wel aansturen, maar het is geen exacte wetenschap. 

Kun je dan contact maken met alles? 

Ja dat klopt. Want alles = energie en alles heeft een bepaalde trilling. Dus het is mogelijk om overal contact mee te maken. Er is dan ook een verschil tussen lezen (vertellen wat er doorkomt) en helen (de energie weer herstellen en laten stromen, dit is energetische therapie) Hieronder een paar voorbeelden:

  • energie lezen van voorwerpen = psychometreren

  • energie lezen van handen = handreading

  • energie van personen/dieren lezen = reading

  • energie van personen/ dieren helen = healing

  • energie van overleden personen = spiritueel contact

  • energie van huizen = huis reinigingen

Mediumconsulten

GEBOORTEREIS

de kracht van edelstenen.jpg

Een bijzondere reis waarin je terug gaat naar je geboorte. Een geweldige ervaring die je heel veel inzicht kan geven in de manier waarop en de reden waarom jij hier bent geboren. 

INNERLIJK KIND 

diep inzicht in jezelf.jpg

Contact maken met het kind in jezelf. Ze wil aandacht van je en ze wil dat je luistert. Je innerlijk kind staat voor al je emoties en (onverwerkte) ervaringen. En ze heeft je veel te vertellen! 

READING

73051219_s.jpg

Het lezen van energie van mensen, dieren en voorwerpen. Je kunt met een bepaalde vraag deze sessie ingaan of gewoon nieuwsgierig zijn naar wat er opkomt. 

THE FLOW

inzicht en bewustwording.jpg

Tijdens deze sessie laten we de energie zijn gang gaan. Wat mag er bovenkomen of wat mag er gezegd worden? Heel bijzonder om mee te maken en geeft je altijd diepe inzichten mee! 

Staat de sessie die je graag wil meemaken niet hierboven, neem dan even contact met mij op want er is binnen het mediumschap zoveel mogelijk dat mijn website zeer onoverzichtelijk zou worden als ik alles erop zet ;). 

Liefs Wendy

bottom of page