top of page
Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

Speciaal voor kinderen! 

Kinderen, de meest bijzondere spiegels van onszelf. Wat zijn ze krachtig en intens! Maar wat als er moeilijkheden ontstaan, in gedrag of ontwikkeling? Dan komen we voor flinke uitdagingen te staan en met de intensie om echt alles voor je kind te willen doen vergeet je wel eens jezelf (je haalt jezelf uit de verbinding) en ligt de focus op je kind. Vaak 'schieten' we ook in ons hoofd en raakt de verbinding met je kind even uit balans. Maar het is juist die verbinding, dat contact, dat zo ontzettend belangrijk is om erachter te komen welke emotie achter het gedrag schuilgaat. Of ze nu druk, onrustig, schreeuwerig, huilerig, drammerig of wat dan ook zijn, er zit ALTIJD een emotie achter...... Wil je ontdekken wat je kind je werkelijk vertelt

En dan is daar het moment. Je kind is ontspannen aan het spelen en noemt op wat ze de vorige dag heeft meegemaakt. Een flinke ruzie met kwetsende woorden. Dan valt het kwartje, je ziet nu waar haar gedrag vanmorgen vandaan kwam, haar frustratie van de dag daarvoor kwam er als een wervelwind uit vanochtend bij de meest veilige persoon die ze kent. Als een vurige draak stond ze schreeuwend tegenover je, om je vervolgens met verbazing (of verdriet) achter te laten. 

Herkenbaar?

Laten we dan samen kijken wat de emotie achter het gedrag is tijdens een energetisch consult waarin we op zoek gaan naar jullie verbinding. Ontdekken wat je kind je probeert te vertellen en voelen wat er werkelijk toe doet, de liefde die jullie als eerste gebonden heeft.  

contact met paard kind.jpg

Ontprikkeling met paarden

Coachen is een manier van begeleiden waarbij er wordt uitgegaan van de kracht van de coachee. Alle antwoorden zitten in jouw, ik kan je alleen een beetje de weg wijzen door alle mogelijkheden aan te bieden waarin je in een veilige setting kan werken aan je eigen inzicht en bewustwording. 

Door kennis te hebben van de theoretische achtergronden van de psyche van de mens en met inzet van verschillende mogelijkheden kunnen we samen jouw proces aangaan. Hierbij is het heel belangrijk dat je erkent dat alleen jij jouw proces kan sturen. JIj bepaald en bent heerser en meester over je eigen proces. 

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

Energetisch consult Ouder-Kind

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

Van ontspanning naar bewustwording & inzicht en daarna het ontdekken van je diepste binnenste. Dit is de volgorde van fysiek naar energetisch en zal voor ieder mens hetzelfde zijn. De mate waarin je je kunt ontspannen (of al ontspannen bent) bepaald in welke sessie je kan werken aan bewustwording. Soms kunnen mensen in 1 sessie al behoorlijk de diepe lagen bereiken, en soms hebben mensen iets meer nodig. 

Image by Xavier Mouton Photographie
Image by Leo Rivas

Edelstenen & etherische olieen

Ontwerp zonder titel (7) - Bewerkt.png

Juist omdat kinderen nog zo dicht bij zichzelf staan hebben edelstenen en etherische olieen een fantastische uitwerking op ze. Edelstenen hebben allemaal hun eigen manier van ondersteunen en het werkt het beste als het kind zelf zijn of haar 'eigen' stenen uitkiezen. Gewoon instictief (of intuitief). Ook heel erg leuk om als kado te geven!  Etherische olieen zorgen voor een geurbeleving en gelijktijdig hebben de geuren een bepaalde frequentie wat heel heilzaam is voor lichaam en geest. Kinderen kunnen heel veel baat hebben bij een door hun uitgekozen olie of edelsteen. 

Tot slot nog even dit lieve ouder. Mocht je je weg naar mij hebben gevonden omdat je het even niet meer weet met het gedrag van je kind? Of de situatie thuis wordt er maar niet beter op? Weet dan dat het probleem niet alleen je kind betreft. Problemen met kinderen hebben te maken met het hele familiesysteem, het gezin waarbij de ouders een heel prominente rol spelen. Daarom zal ik ook altijd eerst het gesprek aangaan met jouw als ouder. 

Ondersteuning en begeleiding naar ontspanning. Dit is wat ik kan bieden aan kinderen binnen mijn praktijk en ook met heel veel liefde en passie doe, want voordat er groei en ontwikkeling (bewustwording) plaatsvindt komt altijd eerst ontspanning!

kind ontspanning op paard.jpg

Januari 2023 start met met level 2 van EAC met als specialisatie; coaching van kinderen. Voor deze opleiding ben ik nog op zoek naar kinderen (en hun ouders) wie interesse hebben in een coachsessie met de paarden. Neem gerust even contact met mij op! 

Kindercoaching met paarden

Kindercoaching met paarden

Ervaringen van anderen

bottom of page