top of page

GEZONDE CELLEN is
een gezond lichaam. 
Healy ondersteunt op celniveau en heeft een bijzondere uitwerking! 

FREQUENTIE THERAPIE

Heb je regelmatig last of pijn of kun je wel wat meer energie gebruiken? Dan is een HEALY behandeling een fijne oplossing voor jou! 

Het gebruikt geïndividualiseerde frequenties om je lichaam en geest in balans te brengen. Healy ondersteund je zelfherstellende vermogen en helpt je veerkrachtiger te worden. 

HEALY is een medisch hulpmiddel voor behandeling van pijn, psyche en migraine! 

De frequenties in ons lichaam zijn goed uitgebalanceerd, maar helaas kan dit verstoord of zelf geblokkeerd worden door trauma, (negatieve) overtuigingen, woede en angsten. Ook factoren van buitenaf spelen een rol; voeding, beweging en toxines. 

Met de fijnstroom van de HEALY kunnen we ons celmembraam weer terugbrengen naar een gezonde frequentie (zie afbeelding). Uiteraard voel je hier niets van, soms een lichte tinteling. 

De HEALY kan ook dieper inwerken op ons energetisch veld en daar onbalans opsporen waarnaar er behandeld kan worden. Het apparaat heeft dus de functie van behandelen en inzicht geven in je energiesystemen (aura). 

Hoe gaat een behandeling?

Na een korte introductie over de HEALY zal  ik je lichaam met HEALY gaan scannen. We kunnen gericht scannen, maar ook de HEALY laten bepalen waar er als eerste aan gewerkt mag worden. Beide is mogelijk en heel interessant! Daarna zullen we samen een behandeling kiezen die je dan van de HEALY krijgt. 

Afhandelijk van de locatie van je klacht/pijn zal ik elektroden plaatsen op je lichaam (uiteraard mag je dit ook zelf doen!) en dan laten we de HEALY zijn werk doen. Meestal zijn we hier een uur mee bezig. Als de HEALY bezig is  gaan wij in gesprek over de uitkomsten van de analyse. Ik leg je uit wat het betekent en wat je verder nog kunt doen ter ondersteuning van je lichaam. 

Het is ook natuurlijk mogelijk om even helemaal te ontspannen en je aandacht te richten op de behandeling die je dan ontvangt. Met muziek naar keuze en een olie in de diffuser (als je dat wil) naar keuze kan ik je even alleen laten in de praktijk om te genieten van een heerlijk uur rust & ontspanning. 

Healy World Member Logo

Het is ook mogelijk om zelf een HEALY aan te schaffen. Ik ben geen distributeur van HEALY, maar kan je wel verder helpen als je interesse hebt in een HEALY. Ik ontvang hier GEEN vergoeding voor, ik ben zelf helemaal overtuigd van de werking van HEALY en wil dit graag overbrengen op andere mensen. 

bottom of page