top of page
  • Facebook
  • Instagram

LOCATIE & PRAKTIJK

IMG_20220110_105036.jpg
IMG_20210505_161733.jpg
IMG_20220108_134104_edited.jpg

Hoe bijzonder is dat..... Op de pensionstal waar mijn paarden staan is tevens mijn praktijkruimte. Je loopt letterlijk door de stal (of buitenom ;) naar de praktijk. De geur van paarden, van hooi het komt je allemaal tegemoet.... 

De praktijkruimte is helemaal ingericht voor de optimale ontspanning. Er is veel privacy en we kunnen aan tafel zitten of plaatsnemen in de zithoek. Voor de Access Bars behandelingen heb ik een massagetafel staan, dat is de fijnste manier (tenzij je dit liever niet doet natuurlijk, dan blijf je in de fauteuil zitten. Een lekker geurende olie (door jou uitgezocht) en ontspannende muziek ondersteunen in je ontspanning & beleving. Als afsluiting (bij sessies zonder inzet van paarden) kunnen we altijd nog even langs de paarden lopen. Ook voor mensen die niet gewend zijn met paarden is het heel fijn. 

Storm, mijn lieve Golden Retriever

IMG_20211121_101138_1.jpg

Mijn allerbeste hondenmaatje Storm, of derde kind, zo noemen we hem thuis ook wel. Altijd blij, vrolijk en bijzonder lief. Hij straalt rust uit en als je hem even aait zul je merken dat je alweer iets meer openstaat. Deze beleving bieden de paarden je ook, maar misschien dat Storm wat meer toegankelijk is voor je. Zijn energie (en die van alle dieren!) werkt heel kalmerend en positief op je eigen energie en daarom is hij ook een heel gewaardeerde collega. Storm is geen specifieke coach of hulphond. Heeft hierin ook geen opleiding genoten. Storm is gewoon zichzelf. Zijn eigen blije lieve zelf en als we het hebben over de energie dan werken wij samen op een niveau dat alleen voelbaar is als je je verbindt. 

Beetje spannend dat hij aanwezig is? Geef dit dan gerust door, want dan zorg ik ervoor dat Storm even thuis in zijn mand slaapt. Dit is absoluut geen probleem! Ben je allergisch? Dan kunnen we beter bij je thuis afspreken. 

Niet spannend, maar ook niet gewenst? Dat geeft ook helemaal niet, Storm is er wel op getraind om op zijn plek te blijven en zal niet zomaar naar je toekomen. 

IMG_20211110_160051.jpg

Belangrijke informatie:
 

  • Ben je allergisch voor katten, paarden of honden? Dan kunnen we beter bij je thuis afspreken. Ik maak zorgvuldig schoon, maar kan niet garanderen dat er geen haren aanwezig zijn. 
     

  • Neem je een broertje of zusje mee tijdens het paardrijden voor kinderen? Helemaal goed! De paardenomgeving is wel voorzien van stroomdraden dus het is wel belangrijk dat je kindje(s) bij je blijven als ik in de rijbaan bezig ben.

  • De pensionstal is uiteraard een paardenomgeving, hou hier rekening mee met schoeisel. Het paardrijden en het coachen is buiten, dus kleed je hier dus goed op aan. 

  • Voor het paardrijden is het dragen van een cap verplicht. (Ik heb caps te leen). 

bottom of page