top of page
  • Facebook
  • Instagram

De mogelijkheden

Ontspanning, bewustwording & spiritualiteit

Ontspanning, bewustwording en spiritualiteit zijn de pilaren van mijn praktijk. Ik heb deze heel bewust gekozen omdat ze sterk met elkaar verbonden zijn (bewustwording krijg je niet zonder ontspanning etc.). Daarnaast is het maken van verbinding met jezelf, met anderen (kinderen) en dieren een voorwaarde voor verdere persoonlijke groei, intuitieve ontwikkeling en vergroten van zelfvertrouwen. Deze drie pilaren komen in al mijn sessies en behandelingen terug. Naast holistisch coaching en energetische therapie zijn er nog een aantal andere mogelijkheden waaronder mediumschap, mogelijkheden voor kinderen en olie- en edelsteentherapie. 

Speciaal voor kinderen

En natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor kinderen (met en zonder inzet van paarden). Hierbij ligt de focus op hun ontspanning, kinderen ontspannen zich op een andere manier dan volwassenen en paarden kunnen daar geweldig in ondersteunen! Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor de kinderen?

Voor spirituele consulten  zonder dat je klachten of een hulpvraag hebt. Gewoon omdat je nieuwsgierig bent en meer wil weten of misschien wel je wel je eigen potentie hierin ontdekken? Contact met de energie van overleden dierbaren of contact met mensen en of dieren op afstand? Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen als medium?

Mediumschap

Edelstenen en etherische olien. 

 Ontdek wat edelstenen voor je kunnen betekenen of de bijzondere werking van etherische olien. Tijdens mijn consulten kan ik desgewenst ook een edelsteen of olie inzetten ter bevordering van de ontspanning en beleving. 

Consulten & Behandelingen

Spa Basket
Ontwerp zonder titel (5).jpg

Bewustwording & inzicht voor de diepste lagen van jezelf. 

Ontwerp zonder titel (5).jpg

Energetisch lichaamswerk; herstel je zelfgenezend vermogen

Mediumschap

Wat wil de energie jouw vertellen? Wat mag je ontvangen? 

Edelstenen en olieen

Ontdek wat edelstenen &  etherische olien voor jou kunnen betekenen! 

Speciaal voor kinderen

Speciale mogelijkheden voor ontspanning van kinderen

Access Bars

Ervaar meer rust in je hoofd en een hele fijn ontspanning

Wist je dat je 4 lichamen hebt? 

Fysiek, energetisch, mentaal & spiritueel

Fysieke lichaam:

Dit is je lichaam dat je kunt voelen. Je fysieke lichaam bevat veel lichaamsprocessen zoals hormoonstelsel, lymfenstelsel en temperatuurregulatie. 

Energetische lichaam:

Dit is de stromende (levens)energie in je lichaam. Je emoties, maar ook hoofd-hart coherentie

Niet tastbaar, wel voelbaar

Mentale lichaam:

Je mentale lichaam is je denken, je ego en hierin bevinden zich ook de overtuigingen en aannames die je eerder hebt opgedaan. 

Spirituele lichaam; 

Dit is je bron, je kern, je 'zijn', je ziel, je ik en alle andere woorden die eraan gegeven worden. Het overstijgt je ego, het is wie je werkelijk bent en wat echt contact met je wil. Verbind je met je zelf. 

Loop je ergens vast in je leven of herhalen bepaalde situaties zich steeds?

Heb je (vage) fysieke klachten maar geen oplossing (nog) gevonden? 

Al onze fysieke klachten zijn een uiting van een blokkade; disbalans of disharmonie in ons energetisch systeem. Letterlijk; je energie kan niet voldoende stromen. Energetische therapie (of energetische behandelingen) is speciaal voor het opsporen van de oorzaak en met onze levensenergie (ook wel universele energie) het zelfgenezend vermogen van je lichaam te herstellen. Na een behandeling voel je je ook echt meer verlost en heerlijk ontspannen. 

Persoonlijke (spirituele) ontwikkeling en groei begint bij inzicht en bewust wording. Dit bied ik door middel van spiritueel coaching. Door denkpatronen te doorbreken en positieve overtuigingen neer te zetten zul je ervaren dat dingen makkelijker gaan. Je perspectief en reflectie op jezelf wordt anders en dit inzicht in jezelf maakt groei en balans in je leven weer mogelijk. Coaching is er echt op gericht dat jij zelf het heft in handen neemt. Je kunt dat ook! 

Van Ontspanning naar  Beuwstwording & Inzicht 
naar de dieper liggende oorzaak in je energetisch systeem (Spiritualiteit)

 LiefsWendy

bottom of page