top of page
  • Facebook
  • Instagram

Acces Bars ®

" Alles in het leven kan ik ontvangen met gemak, liefde en vreugde" 

Even het hoofd leegmaken door een geweldige ontspannende techniek.
Op ons hoofd bevinden zich 32 punten die in verbinding staan met onze energiebanen. Ze staan voor verschillende levensgebieden die erg belangrijk zijn; geld, controle, vreugde & verdriet, lichaam & seksualiteit. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

 

De grondlegger van Access Bars techniek ontdekte dat door middel van een lichte aanraking de energiebanen weer kunnen gaan stromen en het lichaam in staat wordt gesteld om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte, wat ook direct voelbaar is! Na een behandeling ben je ontspannen en veel mensen merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Tijdens de behandeling van 1 uur lig je (geheel gekleed) op de (massage)tafel en ik zal de 32 punten gaan activeren door een lichte aanraking. We kunnen tijdens dit uur praten met elkaar, maar je kunt ook zomaar lekker wegdromen in ontspanning. 

Ervaar je drukte en chaos in het hoofd of veel stress? 

Access Bars
Access Bars Hoofdkaart

Bereik een diepe staat van ontspanning

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Access Bars inwerkt op de hersengolven van ons brein. Zo bewegen de hersengolven zich tijdens een sessie naar theta (dat is de diepste staat van ontspanning die je bereikt met mediteren en vlak voordat je in slaap valt). Hier ligt ook de toegang tot oude overtuigingen, negatieve emoties en gedragpatronen die je mee hebt genomen in je huidige leven en je gedrag bepaald in dagelijkse situaties. (zie spiritueel coaching). 

Deze ontspanningstechniek is voor iedereen! Volwassenen en kinderen en ook heel doeltreffend voor mensen die nog niet zoveel met 'hun energie' bezig zijn maar wel onrust in het hoofd ervaren.

Access Bars logo
bottom of page